Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ….Το κορίτσι που δεν μιλάει, αλλά τραγουδάει


ΑΣ ΘΕΡΜΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ

 

Αξίζει την οποιαδήποτε συμπαράσταση όλων μας ο Σύλλογος το «Χάρισμα»
Αξίζει την οποιαδήποτε συμπαράσταση όλων μας ο Σύλλογος το «Χάρισμα»

Αποκλειστικό: Μια νεαρή Ελληνοπούλα Κύπρια, η Νεφέλη Αντωνίου, δεν μιλάει, αλλά τραγουδάει! Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 16: 00 (4 το απόγευμα) μπορείτε να την απολαύσετε μέσω του www.vachosradio.gr όπως και άλλους καλλιτέχνες, που είναι συνάνθρωποί μας με ιδιαιτερότητες.

Την Παρασκευή 16 Δεκ. 2022 και ώρα 16:00 σε Παγκόσμια Πρεμιέρα, ο Σταύρος Σιδεράς σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό κυπριακό Σύλλογο «Χάρισμα (Charisma)» παρουσιάζει καλλιτέχνες με ιδιαιτερότητες, που όλοι θα θαυμάσουμε την καλλιτεχνική τελειότητα αυτών των νέων παιδιών.

Μια Χριστουγεννιάτικη θέρμη θα πλημμυρίσει τις καρδιές μας για να μας προετοιμάσει να δεχθούμε τη Γέννηση του Θείου Βρέφους. Του Λυτρωτή και προ αιώνων Θεού μας.

Η Νεφέλη Αντωνίου σε μικρή παιδική ηλικία έχασε τη φωνή της εξ’ αιτίας όγκου στον εγκέφαλο που την έριξε σε κώμα…

Όλες αυτές τις ατέλειωτες μέρες και νύχτες η μητέρα της, κ. Κατερίνα Αντωνίου, που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της, την είχε με ακουστικά να ακούει μουσική. Όταν συνήλθε από το κώμα η μικρή Νεφέλη δεν μιλούσε, αλλά τραγουδούσε!

Τότε ο Σταύρος Σιδεράς, καλλιτέχνης μουσικός και σεναριογράφος του Χόλυγουντ, την ανέλαβε και ιδού το θαύμα! Ίδρυσαν τον μη κερδοσκοπικό Σύλλογο «Χάρισμα» και από τότε έχουν αναδείξει μεγάλα ταλέντα του πενταγράμμου και όχι μόνο. Τη Παρασκευή λοιπόν ας συντονιστούμε με το  www.vachosradio.gr και να τους απολαύσουμε, αλλά να γεμίσει και η καρδιά μας ελπίδα, μια ελπίδα που θα ολοκληρωθεί τα Χριστούγεννα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *