Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας…Βραβείο για την Κινηματογραφική ομάδα του 1ου ΓΕΛ

ΒΡΑΒΕΙΟ2Μια σημαντική διάκριση που επιβεβαιώνει τη σπουδαία δουλειά αλλά και την αγάπη για την έβδομη τέχνη πέτυχε η κινηματογραφική ομάδα του 1ου Λυκείου Κερατσινίου,

η οποία βραβεύθηκε για άλλη μια χρονιά στο φεστιβάλ Camera Zizanio δημιουργώντας μια σπουδαία παράδοση.

Η δημιουργία των μαθητών και μαθητριών «Φο Μπιζού», η 8η υπ’ αριθμόν ταινία του 1ου Λυκείου Κερατσινίου, απέσπασε το 2ο βραβείο στην κατηγορία μαθητών 17-20 ετών στο 22ο φεστιβάλ «Camera Zizanio» που διεξήχθη στον Πύργο Ηλείας.

Αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του σχολείου παρευρέθηκε στον Πύργο Ηλείας όπου πραγματοποιήθηκε το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους καθώς και η 22η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Camera Zizanio». Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε δράσεις κινηματογραφικής εκπαίδευσης ενώ στη συνέχεια υπήρξε το διαγωνιστικό κομμάτι.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά αλλά και στους καθηγητές/τριες που συνέβαλαν ουσιαστικά σε ακόμη μια επιτυχία γεμίζοντας μας χαρά και υπερηφάνεια και είμαστε βέβαιοι πως αυτό το όμορφο σερί διακρίσεων θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *