Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σαλαμίνα πρωταγωνίστρια, Σεβασμός στον πολίτη»

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ1Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε ένα ενθουσιώδες κοινό, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακόπουλου – Μπόγρη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το αξίωμα της Δημάρχου στο Δήμο Σαλαμίνας.

Ξεκινώντας την ομιλία της, παρουσίασε τα πεπραγμένα της Περιφέρειας στην Περιφερική  Ενότητα Νήσων, με έμφαση στα έργα αλλά και στις δράσεις που γίνονται στην Σαλαμίνα.

Μίλησε για την ολοκλήρωση του  πολύπαθου έργου για τη Σαλαμίνα, όπως το έργο Διαχείρισης Ομβρίων στον κεντρικό κόμβο του νησιού (αξίας 10.600.000 ευρώ), καθώς και για την ολοκΥΠΟΨΗΦΙΑ5λήρωση του έργου επισκευής δικτύου ακαθάρτων στα Παλούκια (αξίας 200.000 ευρώ). Ένα έργο που αποτελούσε, όπως σημείωσε, και όνειρο για τον αείμνηστο Δήμαρχο της Σαλαμίνας, τον Θανάση Μακρή.

Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση έργων, που το νησί τα είχε ανάγκη αλλά δυστυχώς δεν εκτελούνταν, όπως η χρηματοδότηση και η ολοκλήρωση της Βιβλιοθήκης των Αμπελακίων (αξίας 415.000 ευρώ), η έναρξη του έργου Βελτίωσης – Αναβάθμισης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων (αξίας 1.200.000 ευρώ), η συνέχιση  του έργου Αναβάθμισης του Κέντρου Νεότητας (αξίας 360.000 ευρώ), η ολοκλήρωση του Ηλεκτροφωτισμού της Λεωφ. Αιαντείου, η ολοκλήρωση της Αποκατάστασης του Μνημείου του Φάρου στην Κόγχη (αξίας 350.000 ευρώ) κ.α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *