Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχολή Γονέων Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά…Ομιλία περί Θυμού και Συγχώρεσης

IMG_5201Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, ώρα 5:30μμ, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Σχολής Γονέων του Ναού. Μίλησε η κ. Στυλιανή Φύσσα, Θεολόγος, Ψυχολόγος, με θέμα: «Η Διαχείριση του Θυμού και ο ρόλος της Συγχώρεσης».

Ειλικρινά εξεπλάγημεν ευχάριστα με το πλήθος των κυριών που προσήλθε στην συIMG_5209νάντηση, με την τάξη και την προσοχή που άκουσε την κ. Φύσσα και με τις ερωτήσεις που έγιναν.

Την συνάντηση καλωσόρισε και προλόγισε, παρουσιάζοντας την ομιλήτρια ο π. Ανδρέας Καβάσιλας, υπεύθυνος νεότητας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Νέος άνθρωπος η ομιλήτρια κ. Φύσσα, με πολλές και καλές ιδέες, με άριστες και καλές γνώσεις, με πραότητα, καλοσύνη και μεταδοτικότητα, μας έδωσε πολλά και μας γαλήνεψε την ψυχή.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ναού και ιδιαίτερα στον π. Ανδρέα, έναν ταπεινό διάκονο του Χριστού, με καρδιά γεμάτη αγάπη.

Μετά την ομιλία και τις απαντήσεις των ερωτημάτων, είχαμε κέρασμα, με βουτήματα και τσάϊ, κατά την διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την ομιλήτρια και να ανταλλάξουμε ευχές για την Σαρακοστή και το Πάσχα που έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *