Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαλέξεις για όλους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Δήμου Γλυφάδας

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΤο Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) του Δήμου Γλυφάδας επαναλειτουργεί! Ύστερα από τρία χρόνια αναγκαστικής παύσης λόγω των υγειονομικών περιορισμών, ο θεσμός που τόσο αγαπήθηκε από τους Γλυφαδιώτες είναι και πάλι εδώ, με διαπρεπείς επιστήμονες, σπουδαίες διαλέξεις σε ευρεία γκάμα θεμάτων και με βεβαιώσεις παρακολούθησης που ο καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να εντάξει στο βιογραφικό του.

Ιστορικά, λαογραφικά, ιατρικά, διαστημικής τεχνολογίας, ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, αλλά και θέματα φιλοσοφικού προβληματισμού περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εαρινού εξαμήνου του ΔΕΑΠ, το οποίο ξεκινά τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023. Έχουν προγραμματιστεί συνολικά εννέα διαλέξεις, ενώ πλουσιότερο αναμένεται να είναι το επόμενο εξάμηνο -το χειμερινό του 2023- με ευρύτερη γκάμα θεμάτων και μεγαλύτερο αριθμό διαλέξεων.

Τα μαθήματα – διαλέξεις του ΔΕΑΠ πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “Μελίνα Μερκούρη” (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα) συνήθως Δευτέρες, εκτός εξαιρέσεων οι οποίες αναγράφονται στο πρόγραμμα. Η διάρκειά τους είναι μιάμισης ώρας, από τις 7 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών του εαρινού εξαμήνου και να κάνετε την εγγραφή σας στο: https://glyfada.gr/index.php/home/page/deappage

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *