Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Πλησιάζει η ώρα του θερισμού και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μένουν με πείσμα απαθείς

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yahoo.gr

Σήμερα με την ανατολή του νέου έτους 2024 κανείς δεν αρνείται ότι συντελούνται περίεργα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή, την εξέλιξη και την παραπέρα πορεία του. Τα βλέπει, τα αντιλαμβάνεται, τα φοβάται ή τα ερευνά με τα σκοτάδια της αγνωσίας του κι ελπίζει, ή περιμένει να τον πληροφορήσουν, να τον καθοδηγήσουν και να τον περιφρουρήσουν οι αρμόδιοι, που ιστορικά αποδεικνύονται αναρμόδιοι. Οι επιστήμονες που επιστημονικά αποδεικνύονται αντεπιστήμονες. Τέλος ελπίζει, ο δυστυχής άνθρωπος, πως θα τον σώσουν οι εκούσια ή ακούσια… Μ ε γ ά λ ο ι Έ ν ο χ ο ι, όπως τους έχω ονομάσει σε αντίθεση με τους άλλους που τους λένε «Εντολοδόχους», «Μιγάδες», «Πιόνια», «Μαριονέτες» και πολλά άλλα. Παρακολουθώ με θλίψη τα περί του περιβόητου επικείμενου νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων ζευγαριών που τάχα προωθεί η κυβέρνηση γιατί στην ουσία το προωθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, ή η Νέα Εποχή, ή η Εποχή του Υδροχόου, ή το Ουράνιο Τόξο (antahkarana) και άλλα. Όλα είναι το ίδιο. Δεν το πιστεύεις; Δικαίωμά σου, πιθανώς και πρόβλημά σου, ερεύνησέ το εσύ.

Και αφού δεν το πιστεύεις σίγουρα δεν γνωρίζεις τα θέματα που καλύπτει η προπαγάνδα τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η Αποστασία που αναφέρει ο Απόστολος Παύλος στη Β΄. Θεσσαλονικείς. Κεφ. 2 και έτσι να έρθει ο δικός τους Μετρέγια – Χριστός, δηλαδή ο Αντίχριστος σύμφωνα με την Ιερή Αποκάλυψη του Ιωάννου. Μερικά από αυτά τα θέματα είναι:

Ανάπτυξη της συνείδησης – αλληλεξάρτηση και αλληλοσύνδεση των ανθρωπίνων ψυχών – Το «Βασίλειο του Θεού» που είναι η εμφάνιση ανθρώπων με ελεγχόμενη ψυχή – «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΟΙ» – Την ιδέα ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στη γη που έχουν τη σχετική τελειότητα – Την πίστη ότι υπάρχουν άτομα που έχουν φτάσει στην απόλυτη τελειότητα ή την «Συνείδηση του Χριστού» – «ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ» (καταλαβαίνουμε πως εννοούν τον υιό της απώλειας, τον Αντίχριστο που ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός θα τον αφανίσει με ένα φύσημα) – Τον έλεγχο του νου – Ολιστική υγεία – Χρωμοθεραπεία και μουσικοθεραπεία – Ιριδιολογία – Επικοινωνία με ανώτερες πηγές της συμπαντικής σοφίας – Απελευθέρωση από ψυχολογικά τραύματα – Επαφές με πνευματικούς οδηγούς (κατά τον Randall N. Baer πρόκειται για δαίμονες) – Μεταφυσικές σεξουαλικές πρακτικές – Υπνωτισμός – Τεχνικές κρυσταλλικής ισχύος και άλλα πολλά.

Έχοντας αυτή τη γνώση, έστω και ελάχιστη για τους αντίχριστους Νεοεποχίτες με το δήθεν καλοκάγαθο ύφος και τις δήθεν τεράστιες γνώσεις, που είναι απατεώνες και δόλιοι σύμφωνα με την Παλαιά και Καινή Διαθήκη και με τους Αγίους Πατέρες μας θα συμφωνήσω με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο που είπε: «Αν αύριο ζητήσει κάποιος να συνάψει γάμο με ένα δέντρο, με ένα βράχο, με το κατοικίδιό του, θα το πούμε και αυτό γάμο; Που θα σταματήσουμε το ξεχείλισμα του όρου “γάμος”; Η άποψή μου είναι αυτό που διδασκόμαστε από τους Αγίους Πατέρες μας. Ο γάμος έχει οριοθετηθεί και από το ρωμαϊκό δίκαιο. Γάμος εστί ένωσις ανδρός και γυναικός. Από αυτό τον ορισμό η Εκκλησία δεν μπορεί να φύγει. Η Εκκλησία αντιμετωπίζει τον γάμο ως μυστήριο ενώ το κράτος ως απλή σύμβαση… Γι αυτό δεν αναγνωρίζουμε και τον πολιτικό γάμο στα ετερόφυλα ζευγάρια. Υπάρχει η δυνατότητα συμφώνου συμβίωσης σε κρατικό λειτουργό. Η διεκδίκηση του γάμου οφείλεται στο ότι ο χαρακτηρισμός μίας σχέσης ως γάμου συνεπάγεται στην απόκτηση τέκνων. Είναι μία κερκόπορτα για να πάμε στην τεκνοθεσία».

Πλησιάζει η ώρα του θερισμού και οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μένουμε με πείσμα απαθείς γιατί τρέφουμε φρούδες ελπίδες κατά τη φαντασία του ο καθένας μας, αρνούμαστε την ειλικρινή αυτοκριτική και ταπείνωση που θα μας οδηγήσει στη μετάνοια και συνεχίζουμε τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ που μας οδηγούν σε μια τριφηλή αποχαύνωση, ώστε κάθε αντίχριστη νεοεποχίτικη και σατανική πρακτική να την ανεχόμαστε ανοήτως και να υπερηφανεύονται οι συντεταγμένοι με το Σατανά ότι μας νίκησαν. Ω μη γένοιτο, είναι δυνατόν το ψέμα να νικήσει την αλήθεια; Η παραφύση τη φύση και η αδικία τη δικαιοσύνη; Όχι βέβαια διότι ο δικός τους ψευτοθεός είναι μίσος σε αντίθεση με τον αληθινό, δικό μας Αγιοτριαδικό Θεό που είναι ΑΓΑΠΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *