Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναυλία Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στον Ζήνωνα

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 06:30 μ.μ, στην αίθουσα του Ζήνωνα (Κολοκοτρώνη 80 7ος όροφος) στον Πειραιά ο Φυσιολατρικός και πολιτιστικός σύνδεσμο ςΖήνων διοργάνωσε Μουσική Εκδήλωση με τη «ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» με θέμα: «ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ».

Τη Χορωδία διεύθυνε και παρουσίασε Νομικός, μουσικοσυνθέτης και μαέστρος κ. Μάριος Καζάς, ο οποίος, και έπαιξε στο πιάνο.

Από τις χορωδίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Όμορφες και καλοτραγουδισμένες μελωδίες γέμισαν την αίθουσα του Ζήνωνα και καταχειροκροτήθηκαν από τους προσελθόντες, φίλους και μέλη.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε η πρώην Πρόεδρος του Ζήνωνα κ. Αγγελική Μπουλιέρη.

Μεταξύ των προσελθόντων που γέμισαν την φιλόξενη αίθουσα του ζήνωνα και πολλές φορές συνόδευσαν και τραγούδησαν πολλές μελωδίες με την χορωδία, διακρίναμε, εκτός άλλων και: τον Αντιπρόεδρο του Ζήνων κ. Νώντα Καπενάκη, τις κυρίες και τους κυρίους: Ελένη και Μάγδα Κισσιώτου, Ειρήνη Νίτη, Δανάη Μητσοπούλου, Τάσο Μπούχλα, Βασίλη Βουλγαρίδη, Βαρβάρα Τσιάλτα, Ευαγγελία Τσουρούλη, Ελένη Τσερκάκη, Αγγελική Χρόνη, Αργυρώ Μωραϊτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *