Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πειραιά.Γιορτή – φιέστα του Α.Ο. Καραβά για κατάκτηση πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε, στη γιορτή – φιέστα του Α.Ο. Καραβά Πειραιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά, στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» (Νίκαιας – Ρέντη).

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα διότι μια συνοικιακή και ιστορική ομάδα, ο Α.Ο. Καραβά Πειραιώς κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και η οποία έχει δυνατότητες και πιθανότητες να «ανέβει» στη Γ΄ Εθνική.

Βρισκόμαστε εδώ, προκειμένου να τιμήσουμε την προσπάθεια που έκαναν και να τους συγχαρούμε.

Μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας, να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το γήπεδο στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου, που θα είναι και έδρα του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, ώστε οι παίκτες να προπονούνται σε ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον και να μην αναγκάζονται να μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο».

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Καραβά Πειραιώς Βασίλης Γκούμας, σε δήλωσή του, σημείωσε:

«Είναι μια ιστορική ημέρα για τον Α.Ο. Καραβά Πειραιώς, ο οποίος σε τρία χρόνια κλείνει τα 100 χρόνια και πήρε το πρώτο πρωτάθλημά του. «Ανεβαίνουμε» σταδιακά, και ο «Καραβάς» θα κάνει και άλλα βήματα ανόδου».

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά πλαισίωσε τη γιορτή με γνωστές μελωδίες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *