Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου..15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Με ρεκόρ συμμετοχών

Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις: το 15ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο. Η δρομική διοργάνωση που αγαπάνε κάτοικοι, δημότες και επισκέπτες της πόλης μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου έχει θεσμοθετηθεί πλέον, με το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο να αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δυνατό συμπαραστάτη των Αγώνων αλλά και των Παράλληλων εκδηλώσεων.

Με σύνθημα “Βάζουμε ρυθμό & φαντασία! Τρέχουμε μαζί στην παραλία!” ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος έδωσε το σήμα στην αφετηρία για την έναρξη του 15ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου, που φέτος έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών. Η όμορφη διαδρομή κατά μήκος της παραλιακής ζώνης του Φαληρικού Όρμου γέμισε από τους 5.250 συμμετέχοντες, ενώ από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πέρασαν περίπου 7.000 δρομείς, εθελοντές, υπάλληλοι του Δήμου, συνοδοί, προσωπικό και φίλοι της διοργάνωσης.

Ο 15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος ήταν ένα πράσινο αθλητικό γεγονός με μήνυμα Μαζί Προστατεύουμε τον αγώνα και το περιβάλλον! Σε συνεργασία με το «Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004+» ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη μείωση και ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών. Οι εγγραφές έγιναν ηλεκτρονικά , έντυπο υλικό δεν κυκλοφόρησε εντός ή εκτός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου και κατά μήκος της διαδρομής.Πάντα εναρμονισμένος με τα διεθνή πρότυπα ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργάνωσε με τον ίδιο φορέα το εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής κι επαναχρησιμοποίησης ελαφρώς μεταχειρισμένων αθλητικών παπουτσιών «Άστα να τρέξουν ξανά» που προωθούνται σε ομάδες συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *